Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

135 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
c (→‎Desa-Desa: typo)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Bayat''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Wira, Bayat, Klathèn|Wira]]
 
==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupaten Klathen]
 
*Bali menyang: [[Kabupaten Klathen]]
{{rintisan}}
{{Kecamatan Bayat}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
 
*Bali menyang: [[Kabupaten Klathen]]
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
78.624

besutan