Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

133 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
(+desa2)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Gantiwarna''', [[Basa Indonesia]]: Gantiwarno), iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Gesikan, Gantiwarna, Klathèn|Gesikan]]
# [[Jabung, Gantiwarna, Klathèn|Jabung]]
# [[JogoprayanJagaprayan, Gantiwarna, Klathèn|JogoprayanJagaprayan]]
# [[Karangturi, Gantiwarna, Klathèn|Karangturi]]
# [[Katekan, Gantiwarna, Klathèn|Katekan]]
# [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
 
==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupaten Klathen]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Gantiwarna}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
78.624

besutan