Tembang dolanan: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  17 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
Iki kaca kanggo ngumpulake syair tembang dolanan utawa tembang sing kerep diunekke bocah-bocah.
 
*[[Gajah gajah]]
*[[Gambang Suling]]
*[[Gundul Pacul]]
71

besutan