Gunung ès: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
Kat: bentuk banyu -> wujud banyu
c
(Kat: bentuk banyu -> wujud banyu)
{{stub}}
 
[[Kategori:BentukWujud banyu]]
[[Kategori:Glasiologi]]
 
78.624

besutan