Kutha Cimahi: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cimahi kutha dipun-alihaken menyang Kutha Cimahi)
<tr><td align="center" colspan=2>[[Image:Lokasi Kutha Cimahi.jpg]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>...</td></tr>
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td>--- M. Itoc Tochiya </td></tr>
<tr><td>Wakil walikutha:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> ---48,42 km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 3 Kecamatan<br></td></tr>
<tr><td>[[Pedhunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- ---483.000 yuta(2003) <br> +/- ---9.70 jiwa/ km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sunda]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katolik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
 
== Prakata ==
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsi [[Jawa Barat]]. Luas wilayah kutha iki ± ---48,42 km2km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kutha Cimahi ketata saking 3 [[kecamatan]], ---15 [[kelurahan]] lan --- [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:
*#[[Kecamatan Cimahi Utara, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Utara]]
*#[[Kecamatan Cimahi Selatan, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Selatan]] lan
*#[[Kecamatan Cimahi Tengah, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Tengah]]
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
 
==Pranala Jaba==
*[http://www.---cimahikota.go.id Situs Web Resmi]
 
 
{{stubrintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Barat]]
 
------
Bali menyang:
[[Jawa Barat]]
{{Jabar}}
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Barat]]
8.964

besutan