227: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:227
c (bot Menambah: vo:227)
c (bot Menambah: sah:227)
[[ru:227 год]]
[[sa:२२७]]
[[sah:227]]
[[sk:227]]
[[sl:227]]
5.694

besutan