214: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:214
c (bot Menambah: vo:214)
c (bot Menambah: sah:214)
[[ru:214 год]]
[[sa:२१४]]
[[sah:214]]
[[sk:214]]
[[sl:214]]
17.355

besutan