237: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:237
c (bot Menambah: vo:237)
c (bot Menambah: sah:237)
[[ru:237 год]]
[[sa:२३७]]
[[sah:237]]
[[scn:237]]
[[sk:237]]
17.355

besutan