137: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:137
c (bot Menambah: vo:137)
c (bot Menambah: sah:137)
[[ru:137 год]]
[[sa:१३७]]
[[sah:137]]
[[sk:137]]
[[sl:137]]
17.355

besutan