154: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:154
c (bot Menambah: vo:154)
c (bot Menambah: sah:154)
[[ru:154 год]]
[[sa:१५४]]
[[sah:154]]
[[sk:154]]
[[sl:154]]
17.355

besutan