20: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:20
c (bot Menambah: vo:20)
c (bot Menambah: sah:20)
[[ru:20 год]]
[[sa:२०]]
[[sah:20]]
[[simple:20]]
[[sk:20]]
17.355

besutan