27: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:27
c (bot Menambah: vo:27)
c (bot Menambah: sah:27)
[[ru:27 год]]
[[sa:२७]]
[[sah:27]]
[[simple:27]]
[[sk:27]]
17.355

besutan