28: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:28
c (bot Menambah: vo:28)
c (bot Menambah: sah:28)
[[ru:28 год]]
[[sa:२८]]
[[sah:28]]
[[simple:28]]
[[sk:28]]
17.355

besutan