Abad ping 1: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:I үйэ
c (bot Mengubah: kw:1sa kansbledhen)
c (bot Menambah: sah:I үйэ)
[[ro:Secolul I]]
[[ru:I век]]
[[sah:I үйэ]]
[[scn:Sèculu I]]
[[simple:1st century]]
17.355

besutan