Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tipo
c (bot Menambah: en:Situbondo, fr:Situbondo)
(tipo)
</table>
 
'''Kabupatèn SitubandhaSitubanda''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha [[Kutha Situbanda|Situbanda]] iku [[ibukutha]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.457,10 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kabupatèn SitubandhaSitubanda ketata jroning 17 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kabupatèn iki yaiku:
*[[Arjasa, Situbanda|Kecamatan Arjasa]]
*[[Asembagus, Situbanda|Kecamatan Asembagus]]
{{Jawa Wétan}}
 
[[Category:Kabupaten ing Jawa WétanWetan]]
 
[[en:Situbondo]]
78.624

besutan