Basis data: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Database dipun-alihaken menyang Basis data: jawa
(seka id)
 
c (Database dipun-alihaken menyang Basis data: jawa)
8.252

besutan