Pérak: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: ug:Kümüsh)
[[mk:Сребро]]
[[ml:വെള്ളി]]
[[mn:Мөнгө (химийн элемент)]]
[[mr:चांदी]]
[[ms:Perak]]
25.160

besutan