Taun wuntu: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tipo
(tipo)
Tahun Kabisat miturut dhéfinisi iki ana wiwit diluncuraké [[kalendher Gregorian]].
 
{{wektu-stub}}
 
[[Kategori:Kalendher]]
78.624

besutan