Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

507 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tipo
c (lambang is 75px wide)
(tipo)
|-
| Dina Dadi:
| 12 April 2003
| ---
|-
| [[Ibukutha]]:
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br />3517.589740 km²
|-
| Distrik<br />&nbsp;- Cacahe:
| <br />11 Distrik
|-
| [[PedhunungPedunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 3032.438694 (2000)<br />+/- --- jiwa/km²
|-
| [[Suku Bangsa]]:
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
Kabupatèn Sarmi dumunung ing antara 1<sup>o</sup>35' - 3<sup>o</sup>35" [[Lintang kidul]] lan 138<sup>o</sup>05' - 140<sup>o</sup>30' [[Bujur wétan]]. Kabupatèn iki wewatesan ing sisih lor karo [[Samudra Pasifik]], ing sisih kidul karo [[Kabupatèn Jayawijaya]] lan [[Kabupatèn Tolikara]], ing sisih wétan karo [[Kabupatèn Jayawijaya]], lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Puncak Jaya]] lan [[Kabupatèn Mamberamo]].
 
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetan]]
 
== Pemerentahan ==
== Pranala Jaba ==
 
* [http://www.---sarmikab.go.id/ Situs Web Resmi (urung ana)]
{{indo-geo-stub}}
 
{{Kabupatèn Sarmi}}
{{Papua}}
 
{{Rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
 
78.624

besutan