Cithakan:Stub: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
image link
 
(image link)
<div Bdf="Rintisan" style="background-color: #fffce6;">
[[Image:Wiki letter w.pngsvg|45px|right|]]
''Artikel punika taksih [[stub|tulisan rintisan (stub)]].''
 
Naraguna anonim