Gunung ès: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
(Kat: bentuk banyu -> wujud banyu)
c (bot Menambah: ka:აისბერგი)
[[it:Iceberg]]
[[ja:氷山]]
[[ka:აისბერგი]]
[[ko:빙산]]
[[lt:Ledkalnis]]
5.694

besutan