Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (canonical lambang name)
{{Kabupatèn Mamberamo Raya}}
{{Papua}}
{{Rintisanindo-geo-stub}}
'''''Bali menyang:''''' Provinsi [[Papua]]
 
78.625

besutan