Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tipo
(tipo)
(tipo)
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], kutha[[Indonesia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
 
* [http://www.sarmikab.go.id/ Situs Web Resmi]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kabupatèn Sarmi}}
78.624

besutan