Kutha Jayapura: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tipo
(+situs web)
(tipo)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Jembar wilayah kutha yaiku 9,4 km².
 
== Geografis ==
 
* [http://www.jayapurakota.go.id/ Situs Web Resmi Pemerintah Kutha Jayapura)]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kutha Jayapura}}
{{Papua}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
78.624

besutan