Granada: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: ko:그라나다 (스페인))
[[Image:Granada, Spain location.png|thumb|right|200px|Lokasi Granada]]
'''Granada''' kuwi sawijining [[kutha]] kang dumunung ing sisih kidul [[Spanyol]]. Pedunungé ana 450.439 jiwa ([[2003]]).
 
[http://www.granadatur.com/en www.granadatur.com]
 
{{geo-stub}}
Panganggo anonim