1835: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1835
c (bot Menambah: arz:1835)
c (bot Menambah: sah:1835)
[[ru:1835 год]]
[[sa:१८३५]]
[[sah:1835]]
[[scn:1835]]
[[se:1835]]
17.355

besutan