Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

c
Suntingan 222.124.199.53 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu
c (Suntingan 222.124.199.53 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
*[[Pendak pindho]]
*[[Nyewu]]
Jawa
 
==Sing ana hubungane karo alam==
8.252

besutan