Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

522 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+
(→‎Pranala jaba: +situs kab)
(+)
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Wewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---104,91 km2
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Pedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---38.079 jiwa
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Desa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---5/--- <br>
|-
|}
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Tepus''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]]. Kecamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kecamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonesia]], lan ing sisih kulon karo Kecamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]]
 
== Desa-Desa ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
* [[Sidoharjo, Tepus, Gunungkidul|Sidaharja]]
* [[Sumberwungu, Tepus, Gunungkidul|Sumberwungu]]
* [[Tepus, Tepus, Gunungkidul|Tepus]]
 
==Pranala jaba==
78.625

besutan