Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Nglipar, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Nglipar, Gunungkidul: pasang aksara
(→‎Pranala jaba: +situs kab)
c (Nglipar, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Nglipar, Gunungkidul: pasang aksara)
78.624

besutan