Jatiyasa, Karanganyar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Jatiyoso, Karanganyar dipun-alihaken menyang Jatiyasa, Karanganyar: pasang aksara
(→‎Desa-Desa: +desa2)
c (Jatiyoso, Karanganyar dipun-alihaken menyang Jatiyasa, Karanganyar: pasang aksara)
78.625

besutan