Jatiyasa, Karanganyar: Béda antara owahan

93 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
→‎Desa-Desa: +pranala
c (Jatiyoso, Karanganyar dipun-alihaken menyang Jatiyasa, Karanganyar: pasang aksara)
(→‎Desa-Desa: +pranala)
# [[Wukirsawit, Jatiyoso, Karanganyar|Wukirsawit]]
{{col-css3-end}}
 
==Pranala jaba==
* [http://www.karanganyarkab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Karanganyar]
 
{{kecamatan-stub}}
78.625

besutan