1874: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1874
c (bot Menambah: arz:1874)
c (bot Menambah: sah:1874)
[[ro:1874]]
[[ru:1874 год]]
[[sah:1874]]
[[scn:1874]]
[[se:1874]]
2.940

besutan