Budaya Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (wikify sithik)
 
Sub budaya Jawa Tengahan iku ana ing sisih wetan provinsi Jawa Tengah lan sisih kulon Jawa Wetan. Umume dipengaruhi budaya sing urip neng [[kraton]]an.
 
===Jawa Banyumasan===
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Banyumasan]]'''</i>
Naraguna anonim