1739: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1739
c (bot Menambah: lv:1739)
c (bot Menambah: sah:1739)
[[ru:1739 год]]
[[sa:१७३९]]
[[sah:1739]]
[[scn:1739]]
[[sk:1739]]
17.355

besutan