Słubice: Béda antara owahan

134 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+ interwiki
(tambah sithik)
(+ interwiki)
{{terjemah|basa=Indonesia}}
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jèrman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijining kutha sing papané ana ing sisih kuloné [[Polandia]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki nduwé pedunung 16.900 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki bagéyan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polandia|basa Polandia modhèrn]] kanggo ''Zliwitz'', sawijining désa sing disebut ing piagem kutha Frankfurt sing ditulis ing tahun [[1253]].
 
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[de:Słubice]]
[[en:Słubice]]
[[fr:Słubice]]
[[id:Słubice]]
[[it:Słubice]]
[[nds:Słubice]]
[[nl:Słubice]]
[[pl:Słubice]]
[[ro:Słubice]]
[[sv:Słubice]]