Aljazair: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Aljazair''' iku sawijining negara ing [[Afrika]]. Ibukuthane yaiku: [[Aljir]]. Pedhunungé kira-kira ana 33 yuta.
 
==Mangga Pirsani==
*[[Daftar negara]]
 
{{stub}}
8.964

besutan