Argèntina: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Argentina''' iku sawijining negara ing [[Amerika Kidul]]. Ibukuthane yaiku: [[Buenos Aires]]. Pedhunungé kira-kira ana 40 yuta.
 
==Mangga Pirsani==
*[[Daftar negara]]
 
{{stub}}
8.964

besutan