Armèni: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Armenia''' iku sawijining negara ing [[Asia]]. Ibukuthane yaiku: [[Yerevan]]. Pedhunungé kira-kira ana 4 yuta.
 
==Mangga Pirsani==
*[[Daftar negara]]
 
{{stub}}
8.964

besutan