Gadolinium: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ur:گیڈولنیئم
c (bot Menambah: qu:Gadolinyu)
c (bot Menambah: ur:گیڈولنیئم)
[[tr:Gadolinyum]]
[[uk:Гадоліній]]
[[ur:گیڈولنیئم]]
[[vi:Gadolini]]
[[zh:钆]]
2.789

besutan