Pulo Nusakambangan: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
Pulo Nusakambangan dipun-alihaken menyang Nusa Kambangan
(Pulo Nusakambangan dipun-alihaken menyang Nusa Kambangan)
 
(Ora ana béda)
32

besutan