NaidNdeso

Gabung 16 Juli 2008
185 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaalihaken tumuju NaidNdeso)
 
Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....
#REDIRECT[[NaidNdeso]]
 
Panganggo kulo saget dipun tilik-i wonten [http://id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:NaidNdeso]
204

besutan