NaidNdeso

Gabung 16 Juli 2008
10 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....
 
Panganggo kulo saget dipun tilik-i wonten [http://id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:NaidNdeso NaidNdeso]
204

besutan