Palermo: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Palermo
c (bot Menambah: fur:Palermo, roa-rup:Palermo)
c (bot Menambah: war:Palermo)
[[vec:Pałermo]]
[[vo:Palermo]]
[[war:Palermo]]
[[zh:巴勒莫]]
[[zh-yue:巴勒摩]]
2.789

besutan