Pambuluh balik: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:Bena
c (bot Menambah: zh-min-nan:Chēng-me̍h)
c (bot Menambah: tl:Bena)
[[te:సిర]]
[[th:หลอดเลือดดำ]]
[[tl:Bena]]
[[tr:Toplardamar]]
[[uk:Вена]]
25.160

besutan