Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (Suntingan 82.117.159.146 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning BodhisattvaBot)
[[pl:Wikipedia:Wandalizm]]
[[pt:Wikipedia:Vandalismo]]
[[qu:Wikipidiya:Wandalismu]]
[[ro:Wikipedia:Vandalism]]
[[ru:Википедия:Вандализм]]
[[scn:Wikipedia:Vandalismu]]
[[sh:Wikipedia:Vandalizam]]
[[simple:Wikipedia:Vandalism]]
17.355

besutan