Kalurahan: Béda antara owahan

323 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Wilayah administratif pemerentahan Indonesia}}
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
==Uga Pirsani==
*[[Desa]]
*[[Dukuh]]
 
 
 
{{rintisan}}
[[Category:Wilayah administratif pemerentahan]]
8.964

besutan