Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1.114 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
arsip maret 2009
'''[[27 Maret|27]] [[Maret 2009|Maret]] [[2009]]''' - Banjir bandhang amargi jebolipun tanggul [[Situ Gintung]], ing Kelurahan [[Cireundeu, Ciputat Wétan, Tangerang Kidul|Cirendeu]], [[Ciputat Wétan, Tangerang Kidul]], ngakibataken 300 griya risak lan kèli. Gunggungipun aréal ingkang karendhem toya ngantos 10 héktar. Korban tiwas wonten 99 jiwa.{{sumber|url=http://megapolitan.kompas.com/read/xml/2009/03/27/14423692/Luapan.Situ.Gintung.Empaskan.300.Rumah|nama=Kompas}}
 
'''[[20 Maret|20]]''' - Israèl dipun anggep nglaksanakaken kadurjanan perang nalika nyerang nglawan kaum Palèstina ing [[Lurung Gaza|Gaza]], pungkasan taun kapengker lan wiwitan taun puniki, miturut Duta [[PBB]]. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/nm/20090320/wl_nm/us_israel_palestinians_crimes|nama=Reuters via Yahoo!}}
 
'''[[17 Maret|17]]''' - Présidèn [[Madagaskar]], [[Marc Ravalomanana]], masrahaken kakuwasanipun dhumateng kaum militèr ingkang nyengkuyung pamimpin oposisi, [[Andry Rajoelina]]. {{sumber|url=http://www.reuters.com/news/video?videoId=100416&feedType=VideoRSS&feedName=TopNews&videoChannel=1|nama=Reuter}}
 
'''[[9 Maret|9]] [[Maret 2009]]''' - Prajurit [[Perang Donya I]] saking [[Britania Raya]] ingkang sepuh piyambak, pinaringan penghargaan saking Prancis. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/ap/20090309/ap_on_re_eu/eu_britain_old_veteran|nama=AP via Yahoo!}}
 
78.624

besutan