Lindhu Italia 2009: Béda antara owahan

63 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
(a)
 
 
{{reflist}}
 
{{coord|42.423|13.395|type:event_region:IT-AQ|display=title}}
 
[[Kategori:Lindhu taun 2009]]
78.624

besutan