20: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:20
c (bot Menambah: sah:20)
c (bot Menambah: tk:20)
[[sw:20]]
[[th:พ.ศ. 563]]
[[tk:20]]
[[tr:20]]
[[tt:20]]
70.202

besutan