27: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:27
c (bot Menambah: sah:27)
c (bot Menambah: tk:27)
[[sw:27]]
[[th:พ.ศ. 570]]
[[tk:27]]
[[tr:27]]
[[tt:27]]
70.202

besutan